Innerpeace sessie

Zin in verlichting, rust, inzichten, diepe heling (op meerdere lagen) en/of meer energie? Mijn handen en stem helpen je lichaam om in stille en helende lagen te komen wat het zelfgenezend vermogen van je lichaam aanspreekt. Het brengt diepe rust in je en helpt je om meer in contact met jezelf te komen. Doordat ik je help om je energie (weer) te laten stromen en je helderheid kan geven in je blokkades, leer je je lichaam (her)kennen en kom je dichter bij je eigen waarheid en wijsheid. Tijdens de sessie kun je ook andere dimensies en energievelden ervaren, omdat er op verschillende lagen van je ‘zijn’ gewerkt wordt. Dit gebeurd ook als je je er niet bewust van bent, er wordt namelijk altijd gewerkt waar nodig is.

Je kunt met allerlei uiteenlopende vragen bij me terecht:

*   Je wilt beter keuzes kunnen maken
*   Je bent veel en snel emotioneel
*   Je hebt of bent bang voor een burn-out
*   Je wilt van vage rugklachten af
*   Je slaapt onrustig/minder goed
*   Je wilt (je lichaam) beter voelen
*   Je wilt van je vermoeidheid af / je wilt meer energie
*   Je krijgt je hoofd niet stil
*   Je wilt beter je grenzen (her)kennen
*   Je zit niet lekker in je vel
*   Je wilt weten waar je klachten/vragen vandaan komen

foto(8)

Velen noemen mijn sessie een combinatie van Reiki, Quantum Touch, Trancehealing, drukpunt massage, Cranio-sacraal- en emotioneel lichaamswerk. Ook wordt het vaak ervaren alsof ik in je lijf bezig ben. De energie tijdens de sessie doet precies dát wat nodig is, waardoor iedere sessie anders is en een andere uitwerking heeft. Hoe dieper de sessies hoe meer er (in jezelf) geheeld kan worden, hoe groter het effect. Mijn manier van werken is in de loop der jaren krachtiger geworden en werkt steeds dieper en langer door.

De korte sessies (30 min.) kunnen op een stoel, maar bij langere sessies (1- 1,5 uur)  is het fijner om te liggen. Hoe lang je de sessie wilt is afhankelijk van wat je wil, nodig is en hoe diep je wilt gaan (of geheeld wilt worden).

De sessies zijn voor iedereen (dus kind, volwassene en dier) en kunnen ook op afstand gegeven worden.

Wil je graag een sessie? Bel of mail me!

Mijn sessies zijn geen vervanging voor een reguliere arts! Ze zijn ter ondersteuning van jezelf, werken op andere lagen, is preventief en maken je zelfbewust.