Coachsessies

Geluk is vaak verstopt waar je het niet verwacht. Zielsgelukkig coaching kan je kan je helpen te ontworden wie je bent en om innerlijke zelfkracht te ontwikkelen.

De essentie van de sessies is om vanuit je hoofd in je lijf te komen en om je hoofd te leren gebruiken door je lichaam niet te vergeten. Innerlijke ervaringen op te doen met als doel je met nieuwe inzichten en een ander gevoel naar huis te laten gaan.

Werkwijze
De sessies worden aangepast naar behoefte en wat nodig is. We gaan samen op ontdekking om je vraag, wens of zorg uit de diepte te halen. Je wordt meegenomen waar het lastig is en je wordt losgelaten waar je het zelf kan.  Er wordt o.a. gewerkt met familie/structuuropstellingen, opvoedopstellingen,  oplossingsgericht werken, vragen die tot zelfinzicht leiden, lichaamsbewustwording, schrijftherapie en/of innerlijke reis werk. Ik werk graag in de diepere lagen van je persoon, omdat daar de weg naar verandering ligt. Werkelijk de kern raken waar het over gaat. Een snelle oplossing is naar mijn idee alleen maar van korte duur. 

Hoeveel sessies?
Dat bepaal jij. We slaan samen een weg in om je weer meer tot jezelf te brengen. Daar waar je met hernieuwd gevoel over jezelf en een andere blik de wereld instapt. 

Reken op 3 sessies. Dan heb je een goed beeld van de stappen die je aan het zetten bent en heb je een beeld van mijn werkwijze. Ook weet jij dan of je voldoende progressie doormaakt. Daarna bespreken we of je verder wilt of dat je op dat moment voldoende hebt om zelf verder op weg te kunnen.