Agenda

Hieronder staan de data voor opstellingenavonden voor groepen. Voor het aanmelden kun je me mailen of bellen. Bij aanmelden geef je aan: welke datum en of je een vraag wilt inbrengen of dat je als representant wilt komen. Heb je nog vragen of zou je een andere dag willen, neem dan ook gerust contact met me op!

De avonden starten om 19.30u en eindigen rond 22.00u en vinden plaats in Breda (Tulpenstraat 75). Op één avond  brengen max. 2 personen een vraag in. De groepen zullen met maximaal 12 personen zijn om een veilige en vertrouwde sfeer te kunnen waarborgen. Als je als representant komt zul je merken dat je ook inzichten krijgt en geraakt kan worden. Daarnaast wordt er altijd een mini-opstelling gedaan om zelf ook kort ervaring op te doen met een vraag, zodat je na een opstellingenavond ook beweging in je eigen leven krijgt.

Data in 2015:

*  16 juni
*  14 juli (vervalt ivm vakantieperiode)
*  na de zomervakantie nog geen vaste data

Wil je graag een andere datum of heb je zelf een groep waarin je dit eens wilt meemaken? Neem dan contact met me op!

Bijdrage:

*  Vraagsteller €50,-
*  Representant €20,-

KORTING voor studenten tot 24 jaar: neem hiervoor even contact met me op.

Reacties en ervaringen:

“De dag nadat ik een vraag had ingebracht voelde ik mij echt anders, niet meer zoals ervoor.” Rianne (17 jaar, student)

“Marissa nodigde mij persoonlijk uit om eens een opstellingenavond van haar mee te maken. Mijn aanvankelijke scepsis verdween als sneeuw voor de zon. Marissa weet goed contact te maken, waardoor deelnemers zich direct comfortabel voelen. Haar aanpak is persoonlijk en direct. Het resultaat van een opstelling is concreet, merkbaar en voelbaar. Ik kan een deel van de werkvormen praktisch toepassen in mijn trainingen. Bedankt Marissa!” Marc van Bennekom (41 jaar, trainer en adviseur)

“Als representant was het erg indrukwekkend. Het heeft mijzelf ook inzichten gegeven.” Anoniem (40 jaar, docent)

“Gister representant bij Marissa. Mooi hoe de plek waar je voor gevraagd wordt je eigen ontwikkeling weerspiegelt.”  Ton (55 jaar, leerkracht en collega opsteller)

“Het is niet uit te leggen wat het precies is of hoe het kan, maar het is absoluut niet zweverig. Bijzonder vooral!” Nienke (18 jaar, student)