Innercoaching

Mijn overtuiging is dat verandering het best te bereiken is door naar de kern te gaan. Als  innercoach© werk ik daarom altijd vanuit de situatie naar de oorsprong van je vraag, zorg of probleem. Op deze manier zullen de inzichten van binnenuit komen en een verandering teweeg brengen die  nog beter is verankerd.

‘WERKEN VANUIT DE KERN’

Ik werk intuïtief en tegelijkertijd met vele verschillende methoden zoals NLP, mindfulness, cognitieve gedragstherapie, kaartjes, coachingstechnieken, Byron Katie, kernkwaliteiten, familieopstellingen en meer. Wat ik het belangrijkste vind is waar je nu staat, hoe je daar bent gekomen en wat je graag wilt. Jij geeft aan wat je nodig hebt, maar ik laat je niet verloren zwemmen. Dus daar waar jij kan leiden laat ik je leiden, daar waar je behoefte aan leiding hebt, geef ik je die.

Mijn doel van innercoaching is dat je zelf weer op je pad komt door de inzichten die je krijgt vanuit de oorsprong van je vraag, zodat je zelf verder kan. Ik hou van het stimuleren van jouw eigenheid en kracht.

“DE KRACHT ZIT IN HET ERVAREN”

Ook kun je bij me terecht voor diep energetisch werk, waarbij lichaam en hoofd meer met elkaar in contact komen. Dit werk is ook zeer goed te combineren met innercoaching© als je nog meer inzicht wil in jezelf.

In ons eerste contact bespreken we je vraag en gaan we direct aan de slag. Tijdens de sessie(s) blijf ik afstemmen op jouw vraag. Afhankelijk van je vraag en wat voor jou het beste is, zullen er 1 of meerdere sessies plaatsvinden. Met welke methodes ik ga werken ligt aan wat jij prettig vind, wat er op dat moment nodig is of wat er bij je vraag of jou past.

INNERCOACHING (en opstellingen) ook mogelijk via Skype of Facetime